contact

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over mijn boeken? Kijk dan op facebook bij Bregje Bleeker. Ik schrijf in opdracht columns en korte verhalen en soms geef ik lezingen. Naar aanleiding van de roman Eva was dat een serie lezingen over dementie en mantelzorg in samenwerking met bibliotheken en Alzheimer Cafés. Verder vertel ik ook graag over andere onderwerpen waar ik middels leven en schrijven veel over te weten kwam, bijvoorbeeld long covid of, iets heel anders, de dunne scheidslijn tussen onder-, en bovenwereld in Amsterdam-Zuid.

Voor vragen, schrijfopdrachten, lezingen, ed, neem contact met me op via: bregje@bregje.nl. Doe hetzelfde als je een gesigneerd exemplaar van Eva of de Walrus wilt bestellen, prijs = boekhandelprijs + verzendkosten.

Het leven moet maar even wachten, wat ik leerde van long covid, verschijnt bij uitgeverij Atlas Contact. Daar tekende ik recent ook een contract voor een vierde boek, over de malafide advocaat Evert Hingst en criminaliteit voor ons soort mensen.

Eva en de Walrus verschenen bij uitgeverij Overamstel (Lebowski)

Marianne Schönbach is mijn literair agent, www.schonbach.nl